Aantal personen: 4
2 bosuitjes <br>1 kleine blikjes ananasstukjes <br>1/2 rode paprika <br>1/2 eetlepel olie <br>2 theelepels bouillonpoeder <br>1 eetlepel fijngehakte verse koriander <br>zout, peper
Maak de bosuitjes schoon en snijd ze fijn. <br>Giet de ananas boven een kom af. <br>Snijd 1/4 deel van de ananas in kleine stukjes en pureer de <br>rest met de helft van de bosui. <br>Snijd de paprika in kleine stukjes. <br>Verhit de olie en bak de rest van de bosui, de paprika en de <br>stukjes ananas ± 2 minuten. <br>Roer er het bouillonpoeder en 3 eetlepels ananassap door en <br>voeg de ananaspuree toe. <br>Voeg zoveel sap toe tot een dikke saus ontstaat. <br>Verwarm de saus en roer er de koriander en zout en peper door. <br> Bron/inzender: Astrid
Nog geen reacties, wees de eerste!
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |